Leuk dat je een kijkje neemt in mijn webshop!

 

Ik ben Liana Miedema, getrouwd & moeder van drie al en niet studerende in & uitvliegende dochters . In mijn werk als kleurstyliste is het elke keer weer mooi om te zien hoe iemand zich kan laten transformeren door mijn advies in zijn mooiere zelf. Hierbij miste ik het wel om creatief met mijn handen bezig te zijn. Ben al van jongs af aan met stofjes & wol “in de weer”. 

 

De drang om te creëren is altijd aanwezig bij mij……..................en toen was daar VILT. 

10 Jaar geleden kwam ik daar mee in aanraking en ik was helemaal enthousiast. Ik ben eigenlijk altijd wel enthousiast, maar het gevoel dat nu alles mogelijk is. WAUWH!! Dat is natuurlijk niet zo, maar dat gevoel  is heerlijk!

En sinds de zomer van 2016 is daar nog een passie bijgekomen > ecoprint.

Geweldig om te zien hoe de tanine in de verschillende bladeren je elke weer versteld doen staan. Het is elke keer weer anders als dat je verwacht net als bij het viltproces, dus een "never ending story". En dat houdt het boeiend. Door veel te experimenteren hoop je zo een eigen stijl te creëren . Ik laat me graag inspireren door de natuur van dat moment en de mensen om me heen! Ook zal ik als kleurstylist altijd geïnspireerd zijn door de trends van het moment en daar mijn eigen favoriete items uithalen. 

Bij alles wat ik maak is er geen één item gelijk, dus altijd 'one of a kind'.

 

Op dit moment doe ik een 2jarige Textiel Art opleiding in Amsterdam. Heerlijk om me te verdiepen & te verliezen in de textielkunst.

Wens jullie veel kijk & shopplezier. Of kom eens kijken tijdens een expositie of fair. Kijk in mijn agenda waar je me kunt vinden. Ook altijd op afspraak welkom in mijn werkplaats/galerie , waar je al mijn items & meer live kunt bekijken. 

Zie je graag,

Liana

Zelf aan de slag met vilt of ecoprint ?